Pengenalan Diri Wan Pulau Tioman Agency

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada pengunjung blog ini. Pertama sekali saya ingin mengucapkan syukur kepada Tuhan yang memberi pinjaman sementara untuk kita hidup di dunia ini, mengenali antara satu sama lain, saling bantu membantu.

Pengenalan diri

Saya Wan Muhammad Redhuan bin Wan Mustapha adalah pengendali dan pemilik blog ini. Isi kandungan dalam blog ini adalah dari hasil saya sendiri. Mana-mana pihak lain  tidak mempunyai sebarang kaitan dalam penghasilan blog ini, kecuali dinyatakan sebalinya atau atas sebaang insiden yang dikenalpasti/tidak dikenalpasti.

Pemilik blog ini tidak menanggung sebarang liabiliti atas apa jua kecacatan, kejadian, kerugian mahupun kes perundangan membabitkan kandungan blog ini.

Sebarang pertanyaan mengenai pakej lengkap, keadaan cuaca, jadual feri ataupun yang berkaitan Pulau Tioman adalah di alu-alukan menghubungi saya terus tanpa dari pihak kedua atau ketiga. Anda dinasihati supaya berhati-hati dengan penipuan mengenai pakej percutian yang murah tanpa sebarang  bukti.

Salam iklas daripada saya,
Wan Muhammad Redhuan.0 comments: